---

Nyhedsbrev for marts

---

Dørtelefoner

Der er desværre problemer med vores dørtelefoner (igen). Det er blevet fejlmeldt. Bestyrelsen arbejder pt. på en løsning med firmaet, så vi fremadrettet ikke får problemer så ofte, som er tilfældet.

---

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp er en kedelig ting at få i lejligheden. To gode råd for at undgå det er: 1. luft ud dagligt. 2: Lad vær med at hænge sit vasketøj til tørre i lejligheden (brug gerne tørrerum i kældrene). Du kan finde flere gode tips her: www.skimmel.dk .

---

Generalforsamling og arbejdsdag

Årets generalforsamling vil finde sted onsdag d. 27. april, så reserver gerne datoen allerede nu. Hvis du har forslag til generalforsamlingen, så send gerne en mail til bestyrelsen@absk.dk. 

Forårets arbejdsdag i foreningen er planlagt til lørdag d. 30. april. Sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu. Jo flere, der deltager, jo mere kan vi få lavet. Og hvis du har forslag til hvad, der kunne laves, så send gerne en mail til bestyrelsen@absk.dk. I forbindelse med arbejdsdagen vil der også være en stor container, hvor man kan smide møbler og andet affald væk (ikke madvarer). Husk at man ellers normalt selv skal bortskaffe møbler, juletræer o.s.v. Man må ikke sætte det ved affaldsvognene.

---

Salg af vaskekort og afhentning af ting fra opgange, kælder- og loftsgange

Tirsdag d. 5. april kl. 17.30-18.00 i bestyrelseskælderen.

---