---

Nyhedsbrev for maj

---

Referat fra generalforsamlingen og forhøjelse af andels- og garage/carportafgift

Referatet fra generalforsamlingen, der fandt sted i slut april, er blevet omdelt et i fysisk eksemplar. Hvis du af en eller anden årsag ikke har modtaget, så kan du læse/hente det på foreningens hjemmeside www.absk.dk Her finder du også regnskabet for 2015 og budgettet for i år.

Som besluttet på generalforsamlingen, så stiger andelsbolig- og garage/carportafgiften med 2%. Der sker med virkning fra d. 1/7-2016.

---

Grill i gården

Sommeren står for døren og vejret er til grill. Husk at grille v. selve grillpladsen - og ikke andre steder i gården. Både af sikkerhedsmæssige hensyn, men også så røgen fra grillen ikke generer andre. Der er igen i år en skraldespand stillet op ved siden af grillen. Husk at tømme skraldespanden, når du er færdig. Ellers kan madresterne nemt tiltrække skadedyr.

---

Salg af andelslejlighed

Der vil ikke være mulighed for at få foretaget vurdering af lejlighed i forbindelse med salg i juli måned, da vores vurderingsfirma holder lukket. Så hvis du står overfor at ville sælge din andel, så kontakt bestyrelsen på bestyrelsen@absk.dk hurtigst muligt. Eller vent evt. til starten af august. 

---

YouSee kabeltv

YouSee er igang med nogle ændringer i deres eget IT system. De har ikke fået det helt på plads, så der kan være problemer med flg.:

• Der er fortsat problemer ved bestilling og ændring af tv-pakker via yousee.dk.

• På Mit YouSee kan der gå op til 24 timer, før man kan se ændringerne.

• På nogle adresser kan der være fejl i fakturaen eller i muligheden for købe et produkt. Årsagen er, at et mindre antal adresser ikke er korrekt overført i det nye it-system.

• Live-tv fungerer i nogle tilfælde ikke på pc, tablet og mobil, idet kundens YouSee Login pt. ikke er aktivt.

---

Salg af vaskekort og afhentning af ting fra opgange, kælder- og loftsgange

Tirsdag d. 7. juni kl. 17.30-18.00 i bestyrelseskælderen. Vær opmærksom på, at der IKKE vil være salg af vaskekort i juli måned.

---