---

Nyhedsbrev for oktober

Kære andelshaver, her er lidt nyt fra bestyrelsen:

Normalt bliver nyhedsbrevene ophængt i montren i trappeopgangen. Årsagen til at det denne gang er omdelt til alle andelshavere er, at man fremover skal finde nyhedsbrevet på foreningens hjemmeside www.absk.dk hvor du også tilmelde dig, hvis du ønsker at få det automatisk pr. mail.

---

Fælles arbejdsdag

Bestyrelsen ønsker at takke de andelshavere, som deltog i den fælles arbejdsdag i september. Husk, at hvis man ikke har deltaget hverken i foråret eller efterårets arbejdsdag, så vil man blive opkrævet kr. 500 ved næste betaling af andelsbolig afgift.

---

Prisstigning på tv-pakker

ComX har ligesom YouSee og andre varslet prisstigninger på tv-pakkerne pr. 1. januar. Det betyder følgende:

Basis: Stiger med 8 kr. pr. måned.
Homeflex: Stiger med 20 kr. pr. måned.
Superflex: Stiger med 32 kr. pr. måned.

Superflex udvides med fire nye kanaler: BBC Entertainment, National Geographic People, Comedy Central og National Geographic Wild. 

TV 2 Film lukker og TV 2 FRI flyttes til Homeflex.

Du vil i den kommende tid få et uddybende brev fra ComX.

---

IP-tv (bredbånds-tv)

ComX vil fra 1. december ikke længere kunne tilbyde IPTV. Andelshavere, der abonnerer på dette vil få et brev fra ComX. Årsagen er for få og faldende antal tilslutninger. Bestyrelsen i ABSK har ikke endnu taget stilling til hvad, der skal ske de IP-bokse, som er blevet udleveret til et mindre antal andelshavere. Når det er besluttet vil alle modtage besked,

---

Vaskekort

Næste gang, der kan købes vaskekort vil være tirsdag d. 4. november kl. 17.30-18.00. Husk at vaskeriet kun må benyttes i tidsrummet kl. 08-20.